susie nativa

O ZVOKU

Uporaba holističnega zvoka za namene samozdravljenja temelji na tem, da vsa materija vibrira z določenimi frekvencami. Vsak človek ima svojo lastno unikatno frekvenco, ki je tako edinstvena kot prstni odtis. Ko telo ni v ravnovesju (stres, žalost, tesnoba, odvisnosti, pomankanje časa, bolezen, neurejeni odnosi…), je lastna frekvenca porušena. Zvok je odlično orodje za uravnovešanje frekvenc, da se te znova “uglasijo” in življenje lažje teče.


Holistični inštrumenti – gongi, pojoče tibetanske, kristalne sklede, zvončki, šamanski boben, zveneče vilice in mnogi drugi okrepijo izvorne, harmonične frekvence in spodbudijo telo, da odkrije svojo lastno harmonično frekvenco s tem, da vibrira v frekvenci “inštrumenta”.

Holistični zvok deluje zelo globoko, na celični ravni. Zato je samozdravljenje s pomočjo zvoka, globoka individualna izkušnja.

Oseba je uglašena z vibracijo in ta se smatra za noto njene duše. (Hazrat Inayat Khan)

Da se zgodi samozdravljenje telesa, je potrebno izključiti vse zunanje dejavnike, kot stalno delujoči um, ga umiriti do te mere, da se telo izklopi iz nenehnega delovanja in se prestavi v delta stanje valovanja možganov, ki je stanje, kjer se vključi naš notranji zdravilec. Z zvokom potujemo oz. se premaknemo z našega normalnega beta stanja (budno stanje) v alfa (sproščena zavest, vstopna točka v globlja stanja zavesti) in dosežemo theta (meditativno stanje) in delta stanje (spanje, v katerem se zgodi notranje zdravljenje). V Delta stanju možgani sproščajo ti. hormon rasti tj. naravni hormon proti staranju. Delta valovanje je tudi „notranji glas“ naše intuicije. Zato, imamo vsi v sebi vse, kar rabimo, da se lahko pozdravimo, samo v pravo stanje se moramo naravnati.

Vsaka bolezen se prične v fizičnem svetu na celični ravni, zato je tako pomembno, da se zdravljenje dotakne celic (sproščanje, delta stanje). Zavedati se je potrebno svojega telesa in vaditi tudi sočutje in hvaležnost do telesa. Vaditi dih, ki ustvarja večji pretok po telesu, kar je bistvo zdravljenja na celični ravni (pretok telesa).

Celice tudi konstantno komunicirajo med sabo, se obveščajo o stanjih, ki se dogajajo na telesni, mentalni in energijski ravni. Zato je tako pomembno, da se znamo izklopiti, da damo telesu možnost za samoregeneracijo.

Na takšen način se tudi učimo poslušati svoje telo, ki s stalno prakso tudi prične komunicirati z nami in nam tako pove, kaj rabi. Zaradi tega hitreje začutimo razne nevšečnosti oz. disharmonije v telesu ter energijskem sistemu. Če si znamo prisluhniti, lahko preprečimo energijske blokade, katere nas lahko vodijo v različna neprijetna stanja in bolezni.
Ker živimo v sodobnem modernem času in ne v kakšnem samostanu, kjer je mir in ni toliko zunanjih dejavnikov, kateri bi povzročali izzive modernega sveta, moramo še toliko bolj skrbeti za svoj pretok in iskanje praks, ki v nas sprožijo stanja samozdravljenja. Mnogo je različnih tehnik, najdi tisto, ki ti odgovarja.
Telo je zelo pomemben faktor našega življenja, brez njega ne moremo obstajati tukaj in izkušati življenja.
Zvok zaobjame našo celoto in deluje na vseh ravneh našega obstoja (fizično,mentalno,duhovno).
Ljubezen do sebe je poskrbeti zase na fizični, mentalni in duhovni ravni.

Pred obiskom ne uživajte alkohola ali kakšnih drugih psihoaktivnih snovi
(prosim sporočite, če uživate kakšna zdravila oz. imate kakšne zdravstvene težave). 

Priporočena so udobna in lahkotna oblačila.

Priporočljivo je pred srečanjem spiti več vode, še več pa po srečanju (vibracija zvoka neposredno deluje oz. odmeva v telesu še 48 ur, vsaj 3 litre na dan) med procesom se čisti ves  balast, ki je v nas (strupi, občutki, misli, besede,…) in z vodo »speremo« iz telesa vse, kar se je sprostilo, saj zvok deluje na celični ravni. Če želite, lahko imate na tretmajih s sabo flaško vode, saj voda dobi informacijo vibracije, s katero ste se zdravili. S to vodo še podaljšate ta proces (vodo dolivate še cca 2 dni v flašo).

DRUGI O MENI

HOLISTIČNI ZVOK IMA ŠTEVILNE UČINKE:

Si želite svojega termina? Prijavite s klikom na povezavo:

POGLEJTE TUDI

ZVOK

INDIVIDALNI ZVOČNI TRETMAJI

MEDITACIJE

SKUPINSKE  MEDITACIJE

DELAVNICE

SKUPINSKE  ZVOČNE DELAVNICE

PRISLUHNI,
spomni se
kdo SI.

ZADNJI ZAPISI V BLOGU

Utelešenje

Tukaj smo zaradi duše, njenega izkušanja življenja na Zemlji  in nabiranja novega znanja. Tovrstnemu pisanju sem se izogibala, ampak mogoče pa je čas, da kdaj napišem tudi kaj v to smer…po moje.   Mogoče bo komu vse skupaj preveč, mogoče bo komu smešno, mogoče bo

Preberi članek

ODNOS DO ŽIVLJENJA

Če pogledaš vse iz energijskega nivoja, ker vse je energija, se vzpostavi čisto drug pogled, forma in struktura…in najbolj važno je, da imam do tega nek odnos. Ne da se mi j*be in mislim zgolj in samo na svoje potrebe.

Preberi članek

SVET KREACIJ

Danes bom dolga…če se ti da brati Danes vam zaupam eno resnično zgodbo iz mojega sveta kreacij…5-6 let nazaj, sem delala amulete, ki sem jih poimenovala “Čarobnice”, verjetno sem že omenila kdaj…kar nekaj jih je nastalo takrat, ampak sem v enem trenutku prekinila to vez…bili

Preberi članek