PONUDBA

zvok

Vključuje pogovor in zvočno-energijski proces, kjer vam jaz kot nevtralni člen držim varen energijski prostor za samozdravljenje.

Zdravljenje poteka preko ustvarjenega energijskega podpornega prostora, polaganja rok (mojih ,kot lahko tudi vaših), holističnega zvoka in dušnega jezika (svetlobni jezik), ki se (v obliki intuitivnih besed in petja) kanalizira skozi moj glas (po navodilih vodnikov, se lahko vključi tudi vaš glas) za vaše najvišje dobro in kar je v danem momentu pripravljeno za razrešitev…vse nekako poteka mimo mene, jaz sem samo prevodnik tega kar je namen, da se zgodi. Skozi proces sva v komunikaciji in sodelovanju, na vseh nivojih.

Dušni jezik ni jezik, kot smo ga vajeni mi z uporabo besed, ki jih poznamo. Gre za drugačne besede, zloge in zvoke, ki znajo biti umu nenavadni, določen prostor v nas, pa ta jezik pozna in ga na nekem nivoju zaznava, čuti in preobraža. Dušni jezik (skozi glas) je v bistvu frekvenčni jezik. Skupek kanaliziranih frekvenc, ustvari proces samozdravljenja in povezave z višjim jazom. Frekvenčno zdravljenje nima omejitev in ravno zaradi tega, gre globje v naše plasti obstoja, seveda točno toliko kolikor globoko smo pripravljeni iti.

Trajanje/cena: 90-120min/70€

Je namenjen posamezniku, ki se želi poglobiti vase in pride z določenim namenom (za razreševanje določenega problema-fizične bolečine,čustvenih blokad,…). Individualna terapija deluje močneje, ker je vse usmerjeno samo v vas, vaš namen in s tem se vzpostavi močna podpora za željeni namen in samozdravljenje. Pridite v udobnih oblačilih. 

Tretma je mogoč tudi na daljavo. V tem primeru se dogovorimo za čas izvedbe in na koncu vam javim potek obravnave in morebitna sporočila.

 

Vključuje pogovor (pogovoriva se o tem kje so izzivi in na čem si želimo delat) in zvočno-energijski proces, kjer vam jaz kot nevtralni člen držim varen energijski prostor za samozdravljenje. S pomočjo terapevtskih zvočil in glasbil (polaganja zvenečih vilic na določene točke na telesu in uporabe ostalih inštrumentov) vam pomagam uravnovesiti vaše fizično telo, ki postane veliko bolj pretočno, posledično pride do večjega občutka:
– prizemljenosti
– notranjega miru
– večjega zadovoljstva
– več energije
– več jasnosti
– odprave posledic stresa
– globoke sprostitve
– bolj lahkotnega odziva na življenje
– večje čustvene stabilnosti
– boljšega odnosa do sebe in drugih
– lahko tudi odpravljane bolečine,…
…seveda je to čisto individualna izkušnja, ki jo vsak doživlja drugače.
Pri procesu uporabljam tudi polaganje rok (mojih ,kot lahko tudi vaših), zavestnega prisotnega dotika in aromaterapije (uporaba esenc in olja, ki jih izbiram intuitivno).
Poleg zgoraj naštetih vplivov, lahko zvok uporabimo za podporo pri življenjskih izzivih (stres, nejasnost, ko se vrtimo v krogu iz katerega ne znamo ali ne zmoremo izstopiti, odnosi, telesni izzivi, pomoč pri zanositvi, odprava energijskih blokad…).
Kako lahko pomaga? Tako da naredimo večji pretok v telesu, s tem podpremo telo, da bolje funkcionira, se samoregenerira toliko kot se lahko v danem momentu, posledično se veliko bolje počutimo v telesu, imamo več energije, več jasnosti in moč za življenjske izzive, ki jih veliko lažje rešujemo (ko smo brez energije, zelo težko delamo premike v življenju), sprejmemo, transformiramo. Nekatere stvari se na nezavedni ravni spremenijo in opazite lahko razliko v delovanju, razmišljanju, spremembi odziva drugih na vas,…vse je odvisno od vas.
Ni pa zvok čarobna palčka, je zgolj podpora in prostor, kjer lahko najdete sebe in dobite moč in priložnost, da nekaj naredite zase in posledično tudi za druge…boljše počutje pomeni tudi boljše odnose, bolj lahkotno življenje. In ena terapija ne more rešiti vsega, lahko pa vam da en košček sestavljanke na vaši poti.
 

Trajanje/cena: 90min/60€

Na daljavo – trajanje/cena: 60min/50€

Je namenjena posamezniku, ki si želi sproščanja ob zvokih inštrumentov, kadar ste pod stresom, utrujeni, brez energije, brez fokusa,…kadar se želite samo sprostiti, spočiti in napolniti. Pridite v udobnih oblačilih.

Trajanje/cena: 60min/50€

Trajanje/cena: 30min/30€

(1x mesečno redno,spremljajte na fb ali IG: Susie Nativa in IG: Nativa center)

Srečanje je tamatsko obarvano, posvetimo se tako telesu (raztezanje)  kot meditaciji ob zvokih gongov, kristalnih posod, tibetanskih posod, zvončkov, bobna in drugih (1h). Na koncu sledi še kratko druženje ob prigrizkih, za tiste ki želijo. Pridite v udobnih oblačilih. 

Trajanje dogodka/cena: 90min/20€/osebo 

Razne organizirane delavnice in dogodki

Pred obiskom ne uživajte alkohola ali kakšnih drugih psihoaktivnih snovi
(prosim sporočite, če uživate kakšna zdravila oz. imate kakšne zdravstvene težave). 

Priporočena so udobna in lahkotna oblačila.

Priporočljivo je pred srečanjem spiti več vode, še več pa po srečanju (vibracija zvoka neposredno deluje oz. odmeva v telesu še 48 ur, vsaj 3 litre na dan) med procesom se čisti ves  balast, ki je v nas (strupi, občutki, misli, besede,…) in z vodo »speremo« iz telesa vse, kar se je sprostilo, saj zvok deluje na celični ravni. Če želite, lahko imate na tretmajih s sabo flaško vode, saj voda dobi informacijo vibracije, s katero ste se zdravili. S to vodo še podaljšate ta proces (vodo dolivate še cca 2 dni v flašo).

ART

Intuitivno izdelan energijski nakit

Intuitivno izdelan amulet z izbranim  kritistalom, za podporo tvoje duše, z dušnimi kodami-svetlobni jezik, makrame vezava.

Energijsko ga uglasim na tvojo vibracijo, za podporo na tvoji poti in tvoje najvišje dobro.

 

+ poleg amuleta pride tudi zate prizemljen (narisan) aktivacijski simbol  ali zvočni posnetek v dušnem-svetlobnem jeziku, ki je povezan z amuletom in tvojo dušo, za tvoje najvišje dobro.

 

Cena: varira

Intuitivno izdelan nakit s sveto geometrijo za podporo tvoje duše, po naročilu

Poseben nakit, ko se želiš počutiti posebno (rituali, dogodki, druženja,.. vsak dan si lahko posebna)  

podpora tvoje ženske esence.

Cena: varira 

Vodnica ali vodnik je amulet, ki v tebi vzbuja to kar iščeš, aktivira v tebi samem odgovore na tvoja vprašanja in te podpira. Samo prosi jo/ga, da ti prišepne v tvoje misli preko čutenja, sanje, sporočila okrog tebe,…je nakit iz polimerne mase, kristalov, perlic in makrame vezave. 

 

Cena: varira

Nakit ni mišljen kot nadomestilo za posege tradicionalne medicine niti kot oblika zdravilstva. Je pripomoček v smislu uglaševanja celega Bitja. Živimo v kozmosu frekvenc – vse, kar je živo, vibrira – z energijo se ponovno uglašujemo in vzpostavljamo ravnovesje.

Dušne kode

Dušni zapisi so izvorne kode, portali, kot izgubljene informacije, katere duša v našem nezavednem išče. So sprožilci procesov, spominjanja, samozdravljenja, podpore… Oddajajo določene frekvence v najvišje dobro osebe, ki jo pokliče. Ne pokličejo vsakega, pokličejo pa tiste duše, ki iščejo točno ta sprožilec, za spremembo frekvence delovanja…višajo vibracijo. V človeku vzbudijo tisto, kar je v njem, poudarijo tisto, kar je pripravljeno na transformacijo (lahko so zelo transformativne, ne ustrašite se) ali sprožijo polnjenje v človeku, ga dvignejo,…odvisno od namere, oz kaj duša v tem trenutku rabi. Slika nastane intuitivno, spontano po nareku iz dušne knjižnice. Sama se preko svoje duše povežem z vašo in tako pride do prenosa informacije, ki jo vaša duša sporoči moji duši in se tako prizemlji skozi mene na papir oz. platno…dogajajo se zelo zanimive zgodbe. So kode izven dosega našega uma, zato včasih imajo opis, večinoma ga nimajo. Bolj kot mentalno, so usmerjene v čutenje, zato se jih ne trudite preveč razumeti, ker ni to njihov namen niti ne delujejo na takšen način. Čutimo jih preko srca, ne mentalno. Sprožajo spomine v smislu kdo vi ste v vaši biti, procese, samozdravljenje ali pa samo neko notranje občutenje nečesa, kar daje občutek znanega, vendar se mogoče še ne spomnimo tega v sebi ta trenutek, mogoče rabimo dobiti informacijo samo na višji ravni zavesti in tisto potem sproži neko drugačno delovanje na zemeljski ravni, mogoče čisto nezavedno. Vse je odvisno od tega, kako odprti smo in dovzetni za čutenje sebe in svojega življenja.

Kode komunicirajo direktno s tvojo dušo. Povezava je avtomatska in se zgodi, ko duša zazna pravo kodo in zavibrira z njo. Verjemite, ko je prava, preprosto veš. Cela bit se odzove na njo.

Kar objavim javno, je namenjeno večim dušam hkrati, tistim, ki jih pokliče, jo opazijo. Enim je dovolj da jo samo vidijo. Določena duša pa se lahko odloči, da jo želi imeti direktno pri sebi in tako sprejema dlje časa te frekvence, da se proces odvije v njej določenem pravem času.

Če je ne začutiš, ti lahko naredim osebno sliko po naročilu.

Osebnih slik ne objavljam na svoji strani brez vaše privolitve, dobila sem točna navodila, da vedno vprašam za dovoljenje in brez privolitve ne smem objavljati. Nekateri začutijo, da bi jo delili z drugimi, drugi ne. Vse je prav, če delimo ali če ne želimo deliti. To je vaša pravica in spoštujem to.

seveda, upodabljam jih tudi na različnih predmetih, nakit, kamni, sveče, tattoo…če imaš kakšno željo, se lahko dogovorimo.

Vedno se zgodi ob točno določenem času.
Pravem času. Do zdaj je vedno bilo tako.
Včasih tudi jaz rabim čas, da še kaj predelam, da se lahko zgodi, kar se mora. Na zemeljski ravni je vse malo drugače, rabi svoj čas.
Čas izdelave je zato do 3 mesece.

Seveda, to je lahko zelo dragoceno, podporno in zelo unikatno darilo za rojstni dan, ob rojstvu otroka, poročno darilo,…V takem primeru vam pošljem darilni bon z vsemi opisi in navodili. Oz. izdelam v času, ko jo rabite, če je izvedljivo. Prosim za pravočasna naročila, ne v zadnjem trenutku, v nasprotnem primeru je možen nakup bona.

Lahko se zgodi. Vsaka stvar v našem življenju ima določen namen in čas, naj si gre za karkoli. Če je ne čutite več, vam ne resonira več, jo izpustite. Ali jo podarite, če resnično začutite nekoga in jo želite predati drugemu v njegovo najvišje dobro, ter da ta oseba sprejme (ne silite!)…ali pa jo ritualno zažgete in s tem zaključite proces. Ni pa nujno! Lahko pa, da bo ostala z vami. Vse je prav in ok, dokler je za vas ok in so to odločitve srca in vaše duše.

Objavljena, unikatna A4 frekvenčna slika + okvir … 77 €

Objavljena unikatna frekvenčna slika, manjši format A5/6 okvir… 55 €

(koda bo lahko uporabljena za več namenov, printi,…)!


Po naročilu, unikatna- personalizirana frekvenčna koda, slika A4+ okvir …88 €
Po naročilu, unikatna-personalizirna frekvenčna koda, slika manjši format A5/6 + okvir … 55 €

(osebna koda po naročilu se ne uporablja za nobene druge namene)

-Za objavljene kode na socialnih omrežjih in spletni strani ,si pridružujem pravico do kopij in uporabe v druge namene (kopije, različni izdelki,…)


-Vsako kopiranje brez moje vednosti je zakonsko prepovedano!


-Če objavljate moje delo, me prosim označite oz. navedite, da sem avtor izdelka.


-Osebna koda po naročilu se ne uporablja za nobene druge namene.

Frekvenčne slike niso mišljene kot nadomestilo za posege tradicionalne medicine niti kot oblika zdravilstva. So pripomoček v smislu uglaševanja celega Bitja. Živimo v kozmosu frekvenc – vse, kar je živo, vibrira – z energijo se ponovno uglašujemo in vzpostavljamo ravnovesje.

PRISLUHNI,
spomni se
kdo SI.