susie nativa

O MENI

Sem Suzana Potočnik-Susie Nativa, ustvarjalka, alkimistka, varuhinja svetega prostora, popotnica med svetovi, empatinja, velika ljubiteljica narave, živali, umetnosti, glasbe in vsega lepega.

Sem človek z vsemi plusi in minusi, ki lovi nek svoj balans. 

Pisanje ni ravno moje najmočnejše izrazno sredstvo, zato pa…

Zelo rada rišem, slikam, oblikujem in ustvarjam različne stvari, ki me nagovorijo, katere z besedo ne morem ubesediti. Kot otrok sem bila zelo senzibilna, zaznavala sem več kot je vidno, vendar sem z leti izgubila zaupanje v svoje čutenje in sem rabila kar veliko časa, da sem ga pridobila nazaj.

Življenje mi je podarilo veliko izkušenj, iz teh črpam svoje znanje. Na poti samoraziskovanja in spominjanja, sem tako tudi obudila svoje darove.

Velik del mene, je poleg ustvarjanja, tudi raziskovanje in uporaba holističnega zvoka za razvoj in samozdravljenje človeka. Zvok je prišel v moje življenje leta 2012 in od takrat sem se udeležila kar nekaj izobraževanj pri različnih učiteljih, kot so Peter Gouw (Nizozemska), Metka Erbida (Slo), Lysa Farmer (Nemčija), Lu Ka (Slo), Sergeja Groegl (Slo) in še druga izobraževanja osebne rasti in energijskega dela pri različnih učiteljih.

Delujem pod imenom ¨Susie Nativa¨ in pod tem imenom me najdete na spletu, kjer lahko sledite mojemu delu.

MOJE POSLANSTVO

Zame ima vsaka stvar, ki me pokliče nek namen, zato me je našla…

Prepuščam se kreaciji, da me najde sama. Moja naloga je, da to zaznam in če oz. ko dozori, to prizemljim. Vse je nekako povezano z mojim življenjem, s tem kar je v meni in mi predstavlja nek smisel.
To pomeni izkušnje, ki preidejo s časoma v znanje. Duša je nosilec znanja in izkušenj vseh življenj.

Vse kar želim je, da se lahko moja duša izrazi na svoj način skozi mene v različnih oblikah in da je to doprinos tebi in temu času v katerem bivamo.
Da dam naprej to, kar sem s sabo prinesla in kar izkušam sedaj v tem življenju.

Vsi iščemo koščke svoje sestavljanke na različne načine.
Vse je že v nas, čisto vse…a rabimo se, da drug drugega opominjamo kdo smo.


Hvala, da si tukaj in bereš te vrstice. Verjamem, da ne po naključju…

Suzana – Susie Nativa

Drugi o meni

ZADNJI ZAPISI V BLOGU

Utelešenje

Tukaj smo zaradi duše, njenega izkušanja življenja na Zemlji  in nabiranja novega znanja. Tovrstnemu pisanju sem se izogibala, ampak mogoče pa je čas, da kdaj napišem tudi kaj v to smer…po moje.   Mogoče bo komu vse skupaj preveč, mogoče bo komu smešno, mogoče bo

Preberi članek

ODNOS DO ŽIVLJENJA

Če pogledaš vse iz energijskega nivoja, ker vse je energija, se vzpostavi čisto drug pogled, forma in struktura…in najbolj važno je, da imam do tega nek odnos. Ne da se mi j*be in mislim zgolj in samo na svoje potrebe.

Preberi članek

SVET KREACIJ

Danes bom dolga…če se ti da brati Danes vam zaupam eno resnično zgodbo iz mojega sveta kreacij…5-6 let nazaj, sem delala amulete, ki sem jih poimenovala “Čarobnice”, verjetno sem že omenila kdaj…kar nekaj jih je nastalo takrat, ampak sem v enem trenutku prekinila to vez…bili

Preberi članek

POGLEJ TUDI

ZVOK

Oseba je uglašena z vibracijo
in ta se smatra za noto njene duše.
(Hazrat Inayat Khan)

KODE

˝Simbolika je jezik, 
ki ga govori naša duša.˝

ATELJE

Atelje je moj sveti prostor,
kjer se rojevajo kreacije,
ki tečejo skozi mene
v najvišje dobro vsega in vseh.