susie nativa

O VODI

Voda je zelo pomemben element našega življenja. Naše telo je sestavljeno iz cca. 70% vode, prav tako je na Zemlji 70% pokritost vode. Brez vode ni življenja na Zemlji, saj se vsako življenje prične v vodi (plodovnica, jajce, reka,…).

Voda pa ima tudi spomin, shranjuje razne informacije, kot so misli, čustva, občutki in zavest okolja. To je dokazal Japonski znanstvenik Dr. Masaru Emoto, na način, da je zamrznil kapljice vode, ki so bile izpostavljene raznim dejavnikom (čustva, misli, besede, …) in naredil na tisoče fotografij s kristalčki vode. Tudi različna plemena imajo to zavedanje že od nekdaj. Tako se v nas pretaka to, o čemer mislimo, govorimo, poslušamo in občutimo. In mi smo tisti ki izbiramo te naše misli itd… to kar se pretaka v nas. Vse to, pa vpliva tudi na naše zdravje. Se pa pretaka v vodi tudi kolektivna zavest, voda kroži po celotni Zemlji.

Slišala sem za zgodbo, ko mati nikakor ni prispela do zdravil, dogajalo se je med vojno, imela je zelo bolno hčerko in imeli sta samo vodo. Mati je vodo iz srca prosila, da voda prevzame lastnosti zdravila za njeno hčerko. Hčerka je ozdravela…čudež, placebo,…delovalo je.

Dokazano pa je tudi, da zvok bistveno hitreje potuje po vodi, kot po zraku. Zato je priporočljivo pred tretmajem spiti več vode, še več pa po tretmaju (še dva dni po tretmaju, vsaj 3 litre na dan) saj se med procesom čisti ves balast, ki je v nas (strupi, občutki, misli, besede,…) in z vodo »speremo« iz telesa vse, kar se je sprostilo, saj zvok deluje na celični ravni. Priporočljivo je, da imate na tretmajih s sabo flaško vode, saj voda dobi informacijo vibracije, s katero ste se zdravili. S to vodo še podaljšate ta proces (vodo dolivate še cca 2 dni v flašo).

ZADNJI ZAPISI V BLOGU

Utelešenje

Tukaj smo zaradi duše, njenega izkušanja življenja na Zemlji  in nabiranja novega znanja. Tovrstnemu pisanju sem se izogibala, ampak mogoče pa je čas, da kdaj napišem tudi kaj v to smer…po moje.   Mogoče bo komu vse skupaj preveč, mogoče bo komu smešno, mogoče bo

Preberi članek

ODNOS DO ŽIVLJENJA

Če pogledaš vse iz energijskega nivoja, ker vse je energija, se vzpostavi čisto drug pogled, forma in struktura…in najbolj važno je, da imam do tega nek odnos. Ne da se mi j*be in mislim zgolj in samo na svoje potrebe.

Preberi članek

SVET KREACIJ

Danes bom dolga…če se ti da brati Danes vam zaupam eno resnično zgodbo iz mojega sveta kreacij…5-6 let nazaj, sem delala amulete, ki sem jih poimenovala “Čarobnice”, verjetno sem že omenila kdaj…kar nekaj jih je nastalo takrat, ampak sem v enem trenutku prekinila to vez…bili

Preberi članek

POGLEJTE TUDI

ZVOK

Oseba je uglašena z vibracijo
in ta se smatra za noto njene duše.
(Hazrat Inayat Khan)

KODE

˝Simbolika je jezik, 
ki ga govori naša duša.˝

ATELJE

Atelje je moj sveti prostor,
kjer se rojevajo kreacije,
ki tečejo skozi mene
v najvišje dobro vsega in vseh.