DOSTAVA

PLAČILO IN DOSTAVA

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini susienativa.com, pregledam in obravnavam še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila.
Partner za pošiljanje je Pošta Slovenije, ki večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Vsi stroški dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na območju Republike Slovenije. Pred končnim potrdilom nakupa ima vsak potrošnik omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Ob predaji vašega paketa dostavni službi vas obvestim.

Cena poštnine je odvisna od načina plačila:

 

 

PO PREDRAČUNU: Navodila in podatke prejmeš ob naročilu na tvoj posredovani e-naslov. Nakazilo lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti (UPN obrazec). V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 3,50€.
Paket odpošljem po prejemu plačila na TRR. Naročilo po predračunu velja 3 delovne dni. Po treh dneh neplačila, se smatra, da od nakupa odstopate.

 

 

PO POVZETJU: V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate dostavljavcu dostavne službe Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi karticami, ko vam ga dostavi. V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 5€. Če vas v času dostave z dostavno službo Pošto Slovenije nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga, katerega lahko prevzamete na vaši enoti Pošte Slovenije.

 

 

Ponudnik ni odgovoren za zamude s strani dostavne službe ali za poškodovanje embalaže. Svoja vprašanja pošljite na susienativa@susienativa.com in z veseljem vam bom odgovorila.

 

Pri naročilu nad 80 EUR je dostava brezplačna. 

 

OSEBNI PREVZEM IN PLAČILO V ŠENTJANŽU: Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v Šentjanžu. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte susie@susienativa.com ali po telefonu 041 493 030 in se potrudim po najboljših močeh, da uskladimo vaše želje in moje zmožnosti.

 

 

DARILNI BON: Vrednost kupljenega darilnega bona, lahko stranka vnovči v celotnem ali delnem znesku, katerega pa mora porabiti v roku veljavnosti. Če se stranka odloči za cenejšo storitev, kot je vrednost bona, razlike ne vračamo. 

Možno je naročilo darilnega bona tudi za točno določeno storitev. V tem primeru, nas kontaktirajte na mail naslov.